2008.04.18 19:08

MTV: Az én Antal Imrém

  Flattr this
 

Az m1, hatrészes sorozatban, a nemzeti főadó Örökös Tagjára emlékezik vasárnaponként. Antal Imre emlékműsor.

Az m1 műsorában barátok, kollégák és archív felvételek idézik fel a művész pályáját.
A napokban elhunyt Antal Imre emléke előtt hatrészes sorozattal tiszteleg a Magyar Televízió vasárnaponként, 19.55-től az m1-en.
Az 55 perces műsorban kollégái, barátai, partnerei a kiváló televíziós, örök nevettető emlékezetes kabaré-jeleneteiből, villámtréfáiból, munkásságából válogatnak hétről hétre.

a poéngyáros
Az MTV archívumában őrzött, egyedülálló felvételek felidézik a művész magával ragadó egyéniségét, hosszú és mozgalmas pályafutását. A „poéngyáros” Antal Imre hosszantartó betegsége ellenére is megőrizte humorát, ugyanúgy viccelődött, mint korábban - mondta Pécsi Ildikó Kossuth-díjas színész.
Ezekkel a jókedvű pillanatokkal, bejátszásokkal idézi fel a csatorna a hallatlanul gazdag televíziós személyiség megannyi érdemét. Az első adásban Szilágyi Tibor beszél a népszerű műsorvezetőről.

a sokoldalú
Antal Imre 1972-től hagyta abba kényszerűen zenei pályáját.
Ettől kezdve élete a televízió volt, ahol szórakoztató műsorok, televíziós vetélkedők fantasztikus műsorvezetője, bohózatok, szilveszteri műsorok elmaradhatatlan szereplője lett.
Művészi sokoldalúságát színházi produkcióban, játékfilmekben vállalt szerepei, főbb irodalmi művei, díjai is bizonyítják.

nyolc előtt öt perccel
Vasárnaptól hat héten keresztül (pünkösd kivételével) 19.55-től Az én Antal Imrém című emlékműsort, 21 órától a népszerű Tűzvonalban krimisorozat újabb epizódjait, illetve 22 órától A szólás szabadsága adásait sugározza a Magyar Televízió m1 csatornája.

További hírek az MTV-ről: www.mtvzrt.hu



volt/lesz:

#tiffsm2024#worldmusic23#zachergaborsm
2024. október 18. péntek,
Ma Lukács, holnap Nándor ünnepli a névnapját.
Küldök neki(k) képeslapot.
A hírességek közül ma ünnepli a születésnapját: Alex Barros, Chuck Berry, Déry Tibor, Kulcsár Gyõzõ.

A RNB mai RON árfolyama

• SZAVAZZÁ' •

SZERINTED KI A LEGÁLLATABB?















régi szavazások